Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Камельчук пообіцяв подати в суд на ведучого програми "Зупини лося"

31 травня 2021 року народний депутат України Юрій Камельчук пообіцяв подати в суд на ведучого програми "Зупини лося" Костянтина Андріюка. Камельчук: "Якщо ви зараз не забираєте це пошкодження з автомобіля, то ми з вами зустрінемось в суді, вибираєте суд?" Андріюк: "Домовились, в суді, так". (відео 40:55 - 41:05) Мова йдеться про наліпку, яку ведучий програми клеїть на автомобілі, які порушують правила дорожнього руху. Цього разу наліпку приклеїли на автомобіль народного депутата Юрія Камельчука, в якому сиділа дружина нардепа. (відео 33:55 - 34:20)
Не виконано
Сказано 31 травня 2021 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=HvB3zbi1EgE
  • https://www.youtube.com/watch?v=HvB3zbi1EgE
  • https://www.facebook.com/kamelchuk/posts/10222264343491518

Результат

2 червня 2021 року народний депутат зробив публікацію на своїй сторінці у Facebook, в якій вибачився перед ведучим програми "Зупини лося" та своїми виборцями за емоційну поведінку в програмі. Також народний депутат вказав, що сплатить штраф за порушення ПДР та зобов'язався паркувати свій автомобіль лише в дозволених місцях.

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки нардеп не дотримався виконання даної обіцянки, а саме подати до суду на ведучого програми.