Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Рівного

Третяк пообіцяв знайти фінансування для будівництва стадіону Авангард

19 травня 2021 року міський голова Рівного Олександр Третяк пообіцяв знайти фінансування для будівництва стадіону Авангард.
Виконано
Сказано 19 травня 2021 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/tretyak.rivne/posts/282905066882731
  • Лист Рівненської міської ради від 19 жовтня 2021 року
  • https://radiotrek.rv.ua/news/shcho-tam-avangard-oda-prozvituvala-pro-hid-budivnictva-foto_277697.html

Результат

Міська влада виділила кошти з місцевого бюджету та отримала субвенцію з державного бюджету на будівництво стадіону Авангард на вул. Замковій, 34, тож обіцянка отримує статус "виконано".

Нагадаємо про перебіг подій:

19 жовтня 2021 року Рівненська міськрада повідомила, що з міського бюджету виділено цьогоріч фінансування в сумі 50 млн гривень на будівництво та 1,49 млн гривень на проєктні роботи по стадіону Авангард. Також з державного бюджету виділено субвенцію у 100 млн гривень.

Станом на 17 жовтня 2021 року роботи з будівництва стадіону тривають. Наразі влаштували фундамент східної та західної трибун, опорних стін та колон східної трибуни, встановлений металевий каркасний навіс по західній трибуні. Постелили новий газон, облаштували дренаж та підігрів поля. Наразі тривають роботи з монтажу зовнішніх мереж та каналізації. Найближчим часом розпочнуться роботи з монтажу котла опалення та облаштування систем електро- та водопостачання. Завершать роботи на першій черзі у 1 квартал 2022 року.