Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань правоохоронної діяльності

Неклюдов пообіцяв найближчим часом розповісти про корупцію пов'язану з дозволом на землю під кафе "Містер Бін" у Кривому Розі

24 квітня 2021 року народний депутат України Владлен Неклюдов пообіцяв найближчим часом розповісти про корупцію пов'язану з дозволом на землю під кафе "Містер Бін" у Кривому Розі. "Всі мешканці Кривого Рогу знають, що у нашому місті отримати дозвіл на землю для підприємництва практично неможливо, а тут в самому центрі міста, "вкравши" цю землю у площі на проспекті Почтовий (Карла Маркса до декомунізації), забравши прохід для людей під так зване кафе "Містер Бін", забравши місце для прогулянок у молодих мам, так звані власники цього кафе "працюють", створюючи вкрай негативні прецеденти. Про що це може свідчити? Тільки про корупцію! Найближчим часом буде моя реакція з цього приводу", - зафіксовано у Facebook.
Не виконано
Сказано 24 квітня 2021 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1904186769740323&id=100004470543351
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr42d?sklikannja=10&kod8011=21259

Результат

Станом 22 червня 2021 року народний депутат України Владлен Неклюдов не робив публічних заяв з приводу корупції пов'язаної з дозволом на землю під кафе "Містер Бін" у Кривому Розі, а також не робив жодних депутатських запитів з метою з'ясування та уточнення інформації.

Відповідно до пункту 2.3.3.1 регламенту аналітичного порталу "Слово і діло" обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки під час перевірки її стану редакцією не були виявлені зміни, що свідчать про її реалізацію. Статус обіцянки може бути змінено, якщо будуть виявлені відповідні зміни.