Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Абрамовський планує спільно з громадськістю подати на розгляд комітету Бернської конвенції матеріали щодо нових територій Смарагдової мережі в Україні

21 січня 2021 року міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський заявив, що планує спільно з громадськістю подати матеріали щодо нових територій Смарагдової мережі в Україні на розгляд комітету Бернської конвенції.
Виконано
Сказано 21 січня 2021 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/abramovskyy.roman/posts/241910317426924
  • https://www.facebook.com/abramovskyy.roman/posts/266538134964142

Результат

Враховуючи те, що на початку березня 2021 року було подано матеріали щодо нових територій Смарагдової мережі в Україні на розгляд комітету Бернської конвенції, обіцянка отримала статус "виконано".

2 березня 2021 року міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський повідомив про подання на розгляд Секретаріату Бернської конвенції оновленої бази даних територій Смарагдової мережі.

Редакція аналітичного порталу не сумнівається у правдивості інформації керівника Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, але окрім інформації міністра, очікує від Міндовкілля документального підтвердження у відповідь на запит.