Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернівців

Клічук пообіцяв у 2021 році створити колаборацію обласного та міського управління культури для розвитку мистецької індустрії

27 листопада 2020 року кандидат на посаду міського голови Чернівців Роман Клічук у своїй передвиборчій програмі пообіцяв у 2021 році створити колаборацію обласного та міського управління культури для розвитку мистецької індустрії.
Виконано
Сказано 27 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://www.klichuk.com/?project=plan
  • Лист Чернівецької міської ради від 29 жовтня 2021 року

Результат

29 жовтня 2021 року Чернівецька міська рада повідомила, що відбувається співпраця обласного та міського управління культури. Зокрема, у розробці цільових програм, програм розвитку культури, організації та проведені культурно-мистецьких заходів міського та обласного значення. Цьогоріч колаборація між управліннями реалізована в проєктах: створення "Буковинського культурного фонду", проведення Міжнародного фолькльорного фестивалю "Буковинські зустрічі", продовжено "Бюджет ініціатив"; співпраця у Художній раді при виконавчих органах міської ради, конкурсах та інших заходах.

Враховуючи, що присутня співпраця між управліннями культури міськради та облдержадміністрації, то обіцянка отримує статус "виконано".