Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Заступник Керівника Офісу Президента України

Жовква пообіцяв в грудні 2020 року забезпечити направлення в Раду законопроєкту про ратифікацію Угоди про політичне співробітництво, вільну торгівлю і стратегічне партнерство між Україною та Великою Британією

3 грудня 2020 року заступник Керівника Офісу Президента України Ігор Жовква пообіцяв в грудні 2020 року забезпечити направлення в Раду законопроєкту про ратифікацію Угоди про політичне співробітництво, вільну торгівлю і стратегічне партнерство між Україною та Великою Британією. «Вже найближчим часом, можливо навіть до кінця цього тижня, або на початку наступного, ми як президентський законопроект внесемо його у Верховну Раду. Будемо звертатися до керівництва Верховної Ради, щоб ще під час грудня ця угода була ратифікована», – заявив Жовква (відео 46:42).
Виконано
Сказано 3 грудня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/suynoLjkeXM?t=2802
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=70632

Результат

10 грудня 2020 року законопроєкт «Про ратифікацію Угоди про політичне співробітництво, вільну торгівлю і стратегічне партнерство між Україною та Сполученим Королівством Великої Британії і Північної Ірландії» було зареєстровано в Раді, а 16 грудня його вже ухвалили. Обіцянці присвоєно статус «виконано».