Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернівців

Клічук пообіцяв у 2021 році завершити ремонт вулиці Хотинської

27 листопада 2020 року кандидат на посаду міського голови Чернівців Роман Клічук у своїй передвиборчій програмі пообіцяв у 2021 році завершити ремонт вулиці Хотинської.
Не виконано
Сказано 27 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://www.klichuk.com/?project=plan
  • https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/remont-hotinskoyi-zatrimuetsya-roman-klichuk-poyasniv-chomu-73095
  • https://youtu.be/wuZ9cEaPJ6c
  • https://shpalta.media/2021/12/24/remont-skveriv-dorig-ta-rekonstrukciya-stadionu-miska-vlada-pro-rik-diyalnosti-i-plani-na-2022/

Результат

24 грудня 2021 року заступник мера Василь Зазуляк повідомив, що на вулиці Хотинській ще тривають роботи, які планують завершити наступного року.

Враховуючи, що ремонт вулиці Хотинської не завершено у 2021 році, то обіцянку не виконано.

Нагадаємо про перебіг подій:

Станом на 25 травня 2021 року ремонт вулиці Хотинської триває, проте підрядник зіштовхнувся з деякими труднощами. Зокрема, під час виконання робіт з капітального ремонту, виникла проблема перенасичення вулиці рекламними конструкціями, які проблематично демонтувати. Також виявили, що на електричних опорах декотрі інтернет-провайдери без жодних дозволів встановили свої кабелі. Попри це, завершити роботи планують до 1 серпня.

Станом на 29 серпня 2021 року роботи на вулиці Хотинській тривають. На ділянці від вулиці Александрі до Рокитнянського провулку дорога вже заасфальтована. В напрямку до Заводської відфрезероване старе покриття та влаштовується шар щебенево-піщаної суміші, підсиленої цементом. Наразі прокладено підземні комунікації, підключено освітлення, завершується влаштування тротуарів.