Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Верещук пообіцяла проголосувати проти постанови, яка переноситиме роботу депутатів у комітети

15 грудня 2020 року народний депутат України Ірина Верещук пообіцяла проголосувати проти постанови, яка переноситиме роботу депутатів ВРУ у комітети під час локдауну. "Я за те, щоб ми (народні депутати, - ред.) працювали на постійній основі, бо у нас дійсно дуже багато законопроєктів, які ми ще не проголосували. Люди чекають від нас реальних змін, реальних кроків. Без законодавчих змін ми не зможемо, так би мовити, їх вирішити — ці проблеми, які сьогодні накопичились. А тому голосуватиму проти того, щоби у січні ми не працювали у нормальному графіку, а працювали лише один тиждень", - зафіксовано у відео (8:00 - 8:28).
Не виконано
Сказано 15 грудня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/aF5Q6U_ezFM?t=479
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=8732

Результат

17 грудня 2020 року у Верховній Раді було прийнято постанову про внесення змін до календарного плану проведення четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання № 4501, яка передбачає двотижневу роботу в комітетах, комісіях та депутатських фракціях з 11 по 22 січня; лише один тиждень звичайного графіку.

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки народний депутат не проголосувала "проти" прийняття цієї постанови, хоча була присутня на пленарному засіданні під час голосування.