Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Безгін пообіцяв організувати навчання для новообраних депутатів та голів новостворених громад

13 листопада 2020 року народний депутат України Віталій Безгін пообіцяв, що за необхідності буде організовано навчання для новообраних депутатів та голів новостворених громад, зокрема депутат запропонував: "Наприклад, голови громад, які працюють в умовах децентралізації вже 2-3-4 роки покроково розповіли, як вони впорались з районними лікарнями чи створювали ЦНАПи. Які є небезпеки, підводні камені та переваги".
Виконано
Сказано 13 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/BezginVitalik/posts/2728384110748088
  • https://sluga-narodu.com/vitaliy-bezghin-10-zmin-dlia-hromad-u-2021-rotsi/

Результат

8 грудня 2020 року Віталій Безгін опублікував блог "10 змін для громад у 2021 році", у якому повідомив про реалізацію обіцяного: "Минулої суботи ми запустили системне навчання для голів громад і депутатів всіх рівнів місцевого самоврядування, що обрались на останніх виборах. Інвестувати ресурс у підготовку кадрів – одне з ключових завдань на 2021 рік. Найкращі експерти, представники парламенту та виконавчої влади в межах нашого навчання на практичних прикладах розповідають, що робити з ЦНАПом, районною лікарнею, якими мають бути пріоритети розвитку, як формувати місцеві бюджети та ефективно взаємодіяти з профільними міністерствами та іншими органами влади".