Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Качура пообіцяв, що кожен факт порушення з боку суспільного телебачення буде підкріплювати заявою в правоохоронні органи

11 жовтня 2020 року народний депутат України Олександр Качура пообіцяв кожен факт порушення з боку суспільного телебачення буде підкріплювати заявою в правоохоронні органи. "Такі висококласні менеджери, як Зураб Аласанія повинні знайти комерційні шляхи самоокупності компанії, якою вони управляють, а не просто викачувати фінансові ресурси нашої держави і витрачати їх невідомо куди. Корупційна годівниця. Я дуже багато фактів буду публікувати... Там сотні зловживань, сотні міліонів гривень йдуть незрозуміло на які компанії... На мій погляд це є злочин. Я буду, коли досліджувати всі факти, буду кожне підкріпляти заявою в правоохоронні органи...", - заявив він (відео 1:27:25-1:29:30).
Виконано
Сказано 11 жовтня 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=1Hsr4oH5DJA&feature=youtu.be&t=5287
  • відповідь на депутатське звернення
  • лист

Результат

Згідно з наданим депутатом листом наявна в ньому інформація підтверджує факт того, що депутат не надсилав кожне порушення окремо, а надіслав перелік порушень з боку суспільного телебачення до національної поліції України. Обіцянка отримує статус "виконано".

2 грудня 2020 року Національна поліція повідомила, що почала досудове розслідування по факту отриманої інформації від народного депутата Олександра Качури.