Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань правової політики

Маслов у передвиборчій програмі пообіцяв забезпечити законодавчий супровід ініціатив Президента, спрямованих на відновлення територіальної цілісності та державного суверенітету України

19 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма політичної партії "Слуга народу", за списком якої йшов кандидат в народні депутати з обіцянкою забезпечити законодавчий супровід ініціатив Президента, спрямованих на відновлення територіальної цілісності та державного суверенітету України.
У процесі
Сказано 16 червня 2020 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp502pt001f01=919pf7171=403.html

Результат

20 вересня 2019 року Верховна Рада ухвалила у другому читанні та в цілому зміни до закону "Про оборону України щодо організації оборони держави", запропоновані президентом Володимиром Зеленським.

Законопроєкт визначає зміст, обсяги, виконавців, порядок і строки здійснення політичних, економічних, соціальних, воєнних, наукових, науково-технічних, інформаційних, правових, організаційних, інших заходів держави щодо підготовки до збройного захисту в разі збройної агресії або збройного конфлікту.

"Слуга народу" віддала 234 голоси "за".

4 березня 2020 року Верховна Рада ухвалила закон про схвалення рішення Президента України Володимира Зеленського допустити у 2020 році на українську територію військовослужбовців інших держав (№3003).

У законі дано згоду на проведення на території країни українсько-американських навчань Rapid Trident – 2020, українсько-молдовських South – 2020, українсько-американських Sea Breeze – 2020, українсько-румунських Riverine – 2020 і українсько-британських Warrior Watcher – 2020, а також багатонаціонального навчання з підготовки підрозділів збройних сил.

Депутати "Слуги народу" підтримали документ (223 "за").