Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член Комітету з питань екологічної політики та природокористування
  • Член депутатської фракції "Батьківщина"

Яценко пообіцяв зробити все можливе для того, щоб діти Монастирщенської громади могли відвідувати басейн безкоштовно

13 жовтня 2020 року народний депутат України Антон Яценко пообіцяв зробити все можливе для того, щоб діти Монастирщенської громади могли відвідувати басейн безкоштовно. "Разом з Лесею Онищак зробимо все можливе для того, щоб басейн запрацював та щоб усі діти Монастирищенської громади могли відвідувати басейн безкоштовно", - зазначено у телеграм-каналі Антона Яценко.
У процесі
Сказано 13 жовтня 2020 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://t.me/Anton_Yatsenko/564
  • https://www.facebook.com/antonyatsenko200/posts/2660110884301815

Результат

23 жовтня 2020 року народний депутат Антон Яценко повідомив про те, що з весни 2019 року ремонтні роботи з реконструкції басейну в місті Монастирище виконані на 85%. У відео повідомляється, що Антон Яценко у 2019 році добився фінансування цього проєкту з держбюджету у розмірі 10 млн гривень, а також про те, що завершення будівництва заплановане на весну 2021 року. Проєкт потребує ще 7 млн 637 тисяч гривень.

Варто зазначити, що обіцянка була оголошена вже після виконання дій з залученням 10 млн гривень для реконструкції басейну.

Станом на 2 грудня 2020 року не було зафіксовано ніяких конкретних дій депутата задля виконання обіцяного, окрім висвітлення цієї ситуації взагалі. Редакція продовжує слідкувати за діями народного депутата, які сприятимуть виконанню обіцяного.