Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Позафракційний
  • Заступник голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики

Лерос пообіцяв направити заяву про злочин, яка стосуватиметься сказаного Президентом на його адресу

2 вересня 2020 року народний депутат України Гео Лерос пообіцяв, що направить заяву про злочин, яка стосуватиметься сказаного Президентом В. Зеленським на його адресу. Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський прокоментував виключення народного депутата Гео Лероса з фракції "Слуга народу" так: "У мене немає ніякої реакції на хабарників і зрадників цієї країни і мені все одно, з якої вони партії. Я достатньо відповів?"
Не виконано
Сказано 2 вересня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/geo.ya.1/posts/3248841775152929?__cft__[0]=AZXcwPKB0-JL8enK0a7HYwLCC_RhktyXJov-HVhCEYPoH4tfSCJWkyu9tqq6f91zYl4-GOx1CuXepayHkTHZIr1QG0Ga1HtLSoycN8fL4QRPZUyFQRrg5-uTiRttD7kCx5Y&__tn__=%2CO%2CP-R
  • https://espreso.tv/news/2020/09/02/quotnemaye_niyakoyi_reakciyi_na_khabarnykiv_i_zradnykiv_krayinyquot_zelenskyy_prokomentuvav_vyklyuchennya_lerosa_zi_quotslugy_naroduquot
  • Національна поліція

Результат

5 лютого 2021 року Національна поліція України надала інформацію про те, що Гео Лерос не писав заяву на Президента України з приводу сказаного ним коментаря щодо виключення з партії народного депутата України.

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки попередньо обіцяні дії не були виконанні.

Відповідно до пункту 5.2 регламенту аналітичного порталу "Слово і діло" статус обіцянки може бути змінено, якщо народний депутат надасть документально підтвердженні докази виконання обіцяного.