Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань правоохоронної діяльності

Бужанський пообіцяв оприлюднити відповідь на звернення щодо скандалу з дитячим Євробаченням

17 серпня 2020 року народний депутат України Максим Бужанський пообіцяв оприлюднити відповідь на звернення щодо скандалу з дитячим Євробаченням в якому Максиму Ткачуку анулювали заявку на участь. "Я хочу почути пояснення від пана Зураба Аласанії, що очолює телекомпанію, що трапилось. З якої причини від талановитого 12 річного хлопця відмахнулись? З якої причини в нього вкрали право представляти нашу країну на цьому конкурсі... Я хочу отримати цю офіційну відповідь, я її публічно представлю, покажу усім", - заявив він (відео 0:55-1:30).
Не виконано
Сказано 17 серпня 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=omt3bvtmW9Q
  • https://t.me/MaxBuzhanskiy/5096

Результат

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки станом на березень 2021 року депутат так і не опублікував відповідь на своє звернення.

17 серпня 2020 року депутат вперше направив депутатське звернення голові правління ПАТ "НСТУ" Зурабу Аласанії з приводу відмови в участі у конкурсі Максиму Ткачуку.

4 вересня 2020 року Максим Бужанський повторно направив депутатське звернення голові правління ПАТ "НСТУ" Зурабу Аласанії з приводу відмови в участі у конкурсі Максиму Ткачуку. Також депутат зазначив, що відповідь його не влаштувала, однак не опублікував відповідь, а надав для ознайомлення тільки фото звернення. Статус обіцянки може бути змінено, якщо депутат надасть інформацію щодо наявності факту оприлюднення відповіді.