Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Верещук пообіцяла оприлюднити відповідь на своє звернення до Маркарової, яке стосується угод Яресько

30 листопада 2019 року народний депутат України Ірина Верещук пообіцяла оприлюднити відповідь на своє звернення до Оксани Маркарової, яке стосується угод Яресько. "Рівно, як Ви пам’ятаєте, з тими підписаними угодами пані Яресько. Як тоді нам поставили умови, я звернулась зараз, офіційно, з депутатським зверненням, і обіцяю, якщо Ви мене запросите, зачитати відповідь до пані Маркарової, щоб вона мені пояснила, що відбувається з тими угодами, щоб вона пояснила, які тепер ми вчиняємо дії? щоб реструктуризувати…" (відео 27:52 по 28:14). Уже в кінці інтерв’ю ведучий сказав: "Я ловлю Вас на слові, що Ви покажете те, що по Яресько дадуть відповідь". Ірина Верещук відповіла: "Так" (відео 34:54 по 35:00).
Не виконано
Сказано 30 листопада 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/IGeNgw9Ut3w?t=2094
  • https://www.facebook.com/vereshchuk.ukraine/

Результат

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки Ірина Верещук публічно не оприлюднила відповідь Макарової, яке стосується угод Яресько

Відповідно до пункту 5.2 регламенту аналітичного порталу "Слово і діло", статус обіцянки може бути змінено, якщо народний депутат надасть докази виконання обіцяного.