Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Качура пообіцяв подавати зміни до постанови про проведення місцевих виборів

15 липня 2020 року народний депутат України Олександр Качура пообіцяв подавати зміни до постанови про проведення місцевих виборів у 2020 році на окупованих територіях. "Стільки років окуповані території, половина області. Нам треба було дати, я вважаю, можливість обиратися обласним радам. Я буду подавати відповідні зміни до цього постанови, яку ми сьогодні проголосували (№3809 - ред.). Я буду наполягати щоб вони були прийняті... Може ми займемо іншу позицію і все-таки дамо можливість мешканцям Донецької і Луганської області обрати своїх легітимних представників...", - заявив він (відео 6:50-7:55).
Виконано
Сказано 15 липня 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=eRsRWmA_clQ
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=69617

Результат

18 липня 2020 року Олександр Качура зареєстрував проект постанови про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році" щодо можливості забезпечення представництва спільних інтересів територіальних громад сіл, селищ і міст Донецької та Луганської областей. Станом на 15 вересня вона опрацьовується в комітеті. Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки депутат як і обіцяв подав зміни до прийнятої ініціативи.