Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Прем'єр-міністр України

Шмигаль у програмі уряду обіцяє запровадити систему моніторингу та оцінки якості надання публічних послуг

12 червня 2020 року прем'єр-міністр України вніс до Ради програму діяльності уряду. Керівник уряду Денис Шмигаль у програмі уряду обіцяє запровадити систему моніторингу та оцінки якості надання публічних послуг.
Виконано
Сказано 12 червня 2020 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68573
  • https://thedigital.gov.ua/news/dosyagnennya-mintsifri-u-sferi-administrativnikh-poslug
  • Коментар Мінцифри від 29 грудня 2020 року

Результат

Мінцифри запровадило систему моніторингу та оцінки якості надання публічних послуг, тому обіцянці присвоєно статус «виконано».

Наприкінці 2020 року в Мініцифри повідомили редакцію про те, що наразі створено та забезпечено функціонування системи онлайн моніторингу та оцінки якості послуг – програмного модулю інформаційно-телекомунікаційної системи порталу «Дія», який забезпечує проведення моніторингу та оцінки якості послуг, дозволяє реалізовувати періодичну звітність щодо функціонування ЦНАП, проводити збір оцінки якості надання послуг користувачів послуг ЦНАП.

Вже отримано 305 згод на участь у моніторингу від органів, що утворюють ЦНАП, та підключено 182 ЦНАП до системи. Це дозволить проаналізувати якість надання адміністративних послуг, визначити проблемні питання та вирішити їх.