Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Прем'єр-міністр України

Шмигаль у програмі уряду обіцяє запустити національну освітню електронну платформу для організації дистанційного навчання

12 червня 2020 року прем'єр-міністр України вніс до Ради програму діяльності уряду. Керівник уряду Денис Шмигаль у програмі уряду обіцяє (програма уряду зобов'язує) запустити національну освітню електронну платформу для організації дистанційного навчання.
Виконано
Сказано 12 червня 2020 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68573
  • https://mon.gov.ua/ua/news/mon-ta-mincifri-zapustili-platformu-vseukrayinska-shkola-onlajn
  • https://lms.e-school.net.ua/
  • https://mon.gov.ua/ua/news/ministr-sergij-shkarlet-prezentuvav-zvit-mon-za-2020-rik-i-plani-na-2021-rik
  • https://www.kmu.gov.ua/news/vseukrayinska-shkola-onlajn-osvitni-seriali-ta-pidklyuchennya-do-internetu-mihajlo-fedorov-pro-robotu-mincifri-u-sferi-shkilnoyi-osviti

Результат

Наприкінці 2020 року Міністерство освіти та науки України спільно з Українським інститутом розвитку освіти та Міністерством цифрової трансформації України з метою забезпечення рівного доступу до якісної шкільної освіти учнів 5-11 класів запустили платформу для дистанційного та змішаного навчання «Всеукраїнська школа онлайн».

Станом на початок 2021 року інструмент функціонує, а в Мінцифри працюють над удосконаленням платформи. Враховуючи цю інформацію, обіцянці присвоєно статус «виконано».