Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Прем'єр-міністр України

Шмигаль у програмі уряду обіцяє забезпечити оновлення функціоналу Централізованого банку даних з проблем інвалідності

12 червня 2020 року прем'єр-міністр України вніс до Ради програму діяльності уряду. Керівник уряду Денис Шмигаль у програмі уряду обіцяє забезпечити оновлення функціоналу Централізованого банку даних з проблем інвалідності.
Виконано
Сказано 12 червня 2020 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68573
  • Коментар Мінсоцполітики від 31 грудня 2020 року
  • Лист Мінсоцполітики від 16 грудня 2020 року
  • Лист Мінсоцполітики

Результат

Враховуючи те, що було забезпечено оновлення функціоналу Централізованого банку даних з проблем інвалідності, обіцянці з програми діяльності уряду присвоєно статус «виконано».

На початку 2021 року у Мінсоцполітики поінформували редакцію про те, що оновлення функціоналу Централізованого банку даних з проблем інвалідності здійснено відповідно до умов Договору № 27-ВТ/2020 від 28 жовтня 2020 року про надання послуг щодо доопрацювання та розвитку Централізованого банку даних з проблем інвалідності. Вже відбувається тестування оновлень (!).

Розроблено електронний кабінет осіб з інвалідністю, що забезпечить зручний оперативний спосіб подачі пакету документів для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації онлайн. Впроваджений функціонал електронного кабінету: доступ громадянам до електронного кабінету за кваліфікованого електронного підпису, банк ІД; забезпечено особам, зареєстрованим в ЦБІ, можливість подачі заяв про потребу в забезпеченні ТЗР та пакету документів шляхом заповнення стандартизованих форм, прикріпленні сканованих копій документів та підписання КЕП; забезпечено особам, які відсутні в ЦБІ, можливість подачі заявки на первинну реєстрацію в ЦБІ з заповнення стандартної форми реєстрації, прикріпленням сканованих копій необхідних документів та підписом документів КЕП; забезпечено можливості надсилання особам з інвалідністю в електронний кабінет повідомлень про результат розгляду заяви про забезпечення ТЗР та пакету документів; реалізована можливості надсилання інформаційних повідомлень з ЦБІ на мобільний номер особи з інвалідністю або електронну скриньку при виникненні подій, про які необхідно повідомили особу з інвалідністю.

Редакція аналітичного порталу залишає за собою право на розширення рецензії у випадку подальших оновлень, або отримання будь-якої іншої тематичної інформації.