Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Прем'єр-міністр України

Шмигаль у програмі уряду обіцяє забезпечити популяризацію здорового способу життя для всіх вікових груп

12 червня 2020 року прем'єр-міністр України вніс до Ради програму діяльності уряду. Керівник уряду Денис Шмигаль у програмі уряду обіцяє забезпечити популяризацію здорового способу життя для всіх вікових груп.
Виконано
Сказано 12 червня 2020 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68573
  • https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zatverdzhennya-zvitu-pro-hid-i-rezultati-vikonannya-programi-diyalnosti-kabinetu-ministriv-ukrayini-u-2020-roci-327-140421
  • https://www.minregion.gov.ua/press/news/

Результат

Вже в рамках першого року після затвердження програми діяльності, уряд та Мінспорту сприяли забезпеченню популяризації здорового способу життя для всіх вікових груп. У звіті уряду зазначено, що для популяризації здорового способу життя та сприяння руховій активності всіх вікових груп протягом року було проведено низку фізкультурно-оздоровчих заходів із залученням широких верств населення. Всеукраїнським центром здоров’я населення «Спорт для всіх», встановлено, що до занять фізичною культурою та спортом у 2020 році серед громадян віком від 18 до 60+ років, залучено понад 17 % населення (2019 рік – 16 %).

Відкрито прилеглу територію Національного спортивного комплексу «Олімпійський» для усіх бажаючих долучитись до занять фізичною культурою і спортом. Ініціативу підтримано в регіонах України та відкрито понад 30 таких просторів.

Окрім того, відповідно до звіту Мінрегіону від грудня, у 2020 році в рамках «Великого будівництва» завершили ремонтно-будівельні роботи на 18 стадіонах. Інші відремонтовані та побудовані 82 об'єкти – це інші спортивні об’єкти, зокрема фізкультурно-спортивні комплекси, спортивні поля, інфраструктура для водних видів спорту.

Уряд забезпечив/забезпечує популяризацію здорового способу життя для всіх вікових груп, тому обіцянці присвоєно статус «виконано».