Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Прем'єр-міністр України

Шмигаль у програмі уряду обіцяє підвищити частку державних службовців категорій «А» та «Б», які пройшли навчання за професійними та короткостроковими програмами підвищення кваліфікації

12 червня 2020 року прем'єр-міністр України вніс до Ради програму діяльності уряду. Керівник уряду Денис Шмигаль у програмі уряду обіцяє підвищити частку державних службовців категорій «А» та «Б», які пройшли навчання за професійними та короткостроковими програмами підвищення кваліфікації з питань розвитку управлінських та лідерських навичок, а також знань з питань додержання правил етичної поведінки.
Виконано
Сказано 12 червня 2020 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68573
  • Звіт уряду від 14.04.2021

Результат

Зі звіту уряду та роз'яснень СКМУ стало відомо, що частка державних службовців категорій «А» та «Б», які пройшли навчання за професійними та короткостроковими програмами підвищення кваліфікації з питань розвитку управлінських та лідерських навичок, а також знань з питань додержання правил етичної поведінки, поступово підвищується та підвищуватиметься у майбутньому.

Було представлено такі дані за 2020 рік. За державним замовленням НАДС підвищили кваліфікацію 797 осіб, з них: 63 державних службовців, посади яких належать до посад державної служби категорії «А» (24 особи за загальними професійними (сертифікатними) програмами, 39 осіб за загальними короткостроковими програмами); 734 державних службовців, посади яких належать до посад державної служби категорії «Б» (17 осіб за загальними професійними (сертифікатними) програмами, 717 осіб за загальними короткостроковими програмами).

Підвищення кваліфікації відбуватиметься і в майбутньому, враховуючи такі роз'яснення, обіцянці вже можна присвоїти статус «виконано».