Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Прем'єр-міністр України

Шмигаль у програмі уряду обіцяє сформувати на базі Мінветеранів майданчик для координації дій ветеранської спільноти

12 червня 2020 року прем'єр-міністр України вніс до Ради програму діяльності уряду. Керівник уряду Денис Шмигаль у програмі уряду обіцяє сформувати на базі Мінветеранів майданчик для координації дій ветеранської спільноти, організацій громадянського суспільства, співробітництва з міжнародними партнерами для вироблення та дієвої реалізації політики підтримки та адаптації ветеранів.
Виконано
Сказано 12 червня 2020 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68573
  • Лист Мінветеранів від 2 листопада 2020 року
  • https://sis.mva.gov.ua/dly-orgnaizatsiii
  • https://sis.mva.gov.ua/
  • https://mva.gov.ua/ua/news/v-ukrayini-zapracyuvala-onlajn-sistema-informacijnih-servisiv-e-veteran

Результат

З метою координації дій ветеранської спільноти, організацій громадянського суспільства, співробітництва з міжнародними партнерами для вироблення та дієвої реалізації політики підтримки та адаптації ветеранів Мінветеранів було створено та введено в експлуатацію у першому кварталі 2021 року систему інформаційних сервісів «е-Ветеран» (https://sis.mva.gov.ua/).

Метою створення СІС «е-Ветеран» було надання можливості користувачам зручно та оперативно взаємодіяти з Мінветеранів, та організаціями/особами, що надають послуги за допомогою електронної інформаційної системи, що дозволяє автоматизувати цю взаємодію та пов’язані із цим процеси для всіх залучених сторін. Сервіс планується у майбутньому удосконалювати та наповнювати актуальною інформацією.

Враховуючи створення такого майданчика, обіцянці присвоєно статус «виконано».