Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Черкаської обласної державної адміністрації

Скічко пообіцяв, що умови оренди комерційних площ на Київському вокзалі будуть переглянуті

10 грудня 2019 року народний депутат України Олександр Скічко пообіцяв, що умови оренди комерційних площ на Київському вокзалі будуть переглянуті. Депутат зауважив, що орендна ставка на Київському вокзалі - 300 гривень за квадратний метр, а оренда аналогічних торгових площ стартує від 800 гривень мінімум.
Не виконано
Сказано 10 грудня 2019 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/AleksandrSkichko/posts/10220081704689587?__tn__=K-R
  • Лист народного депутата України
  • лист

Результат

20 січня 2021 року Кабінет міністрів погодив кандидатуру Олександра Скічка на посаду очільника Черкаської ОДА. Враховуючи те, що депутат за власним бажанням переходить на іншу посаду, статус обіцянки присвоюється по факту виконання чи не виконання ним обіцянки за час депутатських повноважень.

За інформацією народного депутата від 14 липня 2020 року на засіданні підкомітеті з питань залізничного транспорту обговорювалось питання збитковості Центрального залізничного вокзалу через "тіньовий" механізм оренди. Результатом цього є повний демонтаж МАФів на території вокзалу, що за словами депутата і вирішило проблему "тіньової" оренди та встановило ринкові умови орендних відносин. Також редакція направляла запити до Центрального залізничного вокзалу у м. Київ стосовно оренди комерційних площ, однак відповідь надана не було.

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки оперуючи отриманою інформацією депутат не забезпечив перегляд орендних ставок, а був учасником засідання, яке призвело до їх демонтажу.

Статус обіцянки, може бути змінено в разі надання офіційної інформації щодо перегляду умови оренди комерційних площ на Київському вокзалі