Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Національної поліції України

Клименко заявив, що з березня 2020 року ініціює запровадження нової структури підрозділів реагування та чергових частин

30 січня 2020 року голова Національної поліції України Ігор Клименко заявив, що з березня 2020 року ініціює запровадження нової структури підрозділів реагування та чергових частин. «Зважаючи на пріоритетність питання реагування, ми уже з березня запропонуємо нову структуру підрозділів реагування та чергових частин. Позитивні результати нової моделі бачимо на прикладі білоцерківського відділу поліції, що на Київщині. За рахунок оптимізації керівних посад, з’явилася можливість створити додаткові наряди. Таким чином, ми формуємо єдину вертикаль реагування», – заявив Клименко (відео 21:22).
Не виконано
Сказано 30 січня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/1PhOEk3jT7Q?t=1282
  • Лист Нацполіції від 17 червня
  • Лист Нацполіції від 17 вересня 2020 року

Результат

Відповідно до листа Нацполіції від 17 вересня 2020 року, лише після завершення упорядкування нового адміністративно-територіального устрою та при впровадженні в діяльність поліції нової організаційно-штатної структури буде можливість прийняття остаточного рішення (!) про поширення практики оптимізації діючої структури та вдосконалення діяльності Білоцерківського відділу на інші відділи поліції.

З відповіді стає зрозуміло, що обіцяної ініціативи не було в заявленому часовому проміжку, запропонувати нову структуру підрозділів реагування та чергових частин недоцільно через відсутність нової організаційно-штатної структури Нацполіції (триває упорядкування адміністративно-територіального устрою). Обіцянці присвоєно статус «не виконано».