Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Донецької обласної державної адміністрації

Кириленко пообіцяв, що у Волновасі побудують новий стадіон та футбольне поле

14 травня 2020 року голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко пообіцяв, що у процесі Великого будівництва у Волновасі побудують новий стадіон та футбольне поле.
Виконано
Сказано 14 травня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/pavlokyrylenko.donoda/posts/704478296967927
  • https://dn.gov.ua/ua/news/velike-budivnictvo-sporudzhennya-stadionu-u-volnovasi-vijshlo-na-finalnij-etap?fbclid=IwAR3JJsnEeRIGOps-iG5T3XbDn-j6ba_Jw0oKiA4aNLljqAnMLj5iZ7qILyo
  • https://dn.gov.ua/ua/news/velike-budivnictvo-u-volnovasi-zavershili-zvedennya-z-nulya-suchasnogo-stadionu?fbclid=IwAR0LClC3egmFToMhoJbi6ZYQSQe4HFaEh3mLzwDHxtVzOLw1O9WcevBqP2k

Результат

Станом на 9 вересня 2020 року завершено роботи щодо влаштування бігових доріжок з поліуретановим покриттям, а також установка трибун на сучасному стадіоні в місті Волноваха, який споруджується «з нуля» у рамках програми «Велике будівництво». Залишковими в рамках реалізації проєкту є роботи з укладання штучного покриття футбольного поля та завершення благоустрою території.

10 жовтня 2020 року завершено спорудження «з нуля» сучасного стадіону в місті Волноваха, яке відбувалося у рамках програми «Велике будівництво».

Реалізація проєкту тривала з кінця травня 2020 року. За цей час облаштували футбольне поле із сучасним штучним покриттям розмірами 90х60 метрів, бігові доріжки з поліуретановим покриттям по колу, установили трибуни на 264 місця. Задля зручності відвідувачів стадіону зроблено комфортні роздягальні та душові, зовнішнє освітлення, що дозволить проводити заняття як вдень, так і в темний час доби, електронне табло, паркувальні місця для автотранспорту, виконано благоустрій території.