Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови Комітету з питань транспорту та інфраструктури

Крейденко пообіцяв підтримувати законодавчі ініціативи, які спрямовані на збереження здоров'я людей

19 вересня 2019 року народний депутат України Володимир Крейденко пообіцяв, що буде підтримувати законодавчі ініціативи в парламенті, спрямовані на збереження здоров'я людей.
У процесі
Сказано 19 вересня 2019 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/192890_shtrafi-za-prodazh-piva--sigaret-dtyam-pdvishchuyut-v-7-razv
  • https://rpr.org.ua/news/v-radi-zareiestruvaly-antytiutiunovyy-zakonoproekt-iakyy-vriatuie-zhyttia-tysiacham-ukraintsiv/
  • https://news.dtkt.ua/ru/society/community/59708
  • http://center-life.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1083&Itemid=30&fbclid=IwAR0SiqsNdwjFn-PAnFItRJPBAs4O3zIP1_gw1obLp-WhTHajXKYfvBPi2ec

Результат

У ВРУ існують наступні законодавчі ініціативи, які торкаються вищезазначеної проблеми:

Законопроект №2136 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо ресторанного господарства)", який збільшує штрафи за продаж пива і сигарет дітям у 7 разів.

Законопроект №2646 "Про внесення змін до Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів, та пального (щодо заборони продажу алкогольних виробів особам, які не досягли 21 року)". Встановлює заборону на продаж пива (окрім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів особам, які не досягли 21 року.

Законопроект №2813 “Про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров’я населення від шкідливого впливу тютюну”. Даний документ, серед іншого, вводить заборону на рекламу тютюнових виробів та інших пристроїв для куріння в мережі Інтернет, а також забороняє продаж електронних сигарет і тютюнових виробів особам молодше 21 року.