Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Поляков пообіцяв виступати з кожною правкою до законопроекту №2571-д про банки

11 квітня 2020 року народний депутат Антон Поляков пообіцяв, що буде добиватися максимального розгляду його правок до законопроекту №2571-д "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності". "Ну і це гарна можливість, безкоштовний тренінг по ораторському мистецтву, якщо всі 6000 правок повиступати в парламенті", - заявив нардеп. На запитання ведучого чи буде нардеп виступати з кожною правкою, Поляков відповів: "Безсумнівно, буду добиватися того аби вони були розглянуті і якомога більше виконані" (відео 9:53-10:20).
Архів
Сказано 11 квітня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/DER6IUsKlKg?t=593
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=5209
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=4808
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=5516

Результат

16 квітня 2020 року Верховна Рада України прийняла законопроект №1043 "Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо протидії зловживанням прав народних депутатів у ході законодавчої процедури", який дозволяє особливу процедуру розгляду законопроектів у другому читанні. Зокрема, те, що кожний позафракційний народний депутат, пропозиції, поправки якого не враховані головним комітетом, має право визначити не більше однієї своєї неврахованої пропозиції, поправки, на якій він наполягає, та надіслати на адресу головного комітету лист із зазначенням її номера у порівняльній таблиці законопроекту, підготовленого до другого читання.

Народний депутат Антон Поляков проголосував "проти".

13 травня 2020 року Верховною Радою було прийнято законопроект №2571-д "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності". Нардеп проголосував "проти" даного законопроекту.

Оскільки всі правки, які були допущені до другого читання законопроекту, були враховані комітетом і народний депутат у сесійній залі ВРУ міг їх ставити тільки на підтвердження, то обіцянка потрапляє в "Архів".