Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Фролов пообіцяв передбачити в законодавстві відповідальність за зберігання дитячої порнографії без мети збуту

5 березня 2020 року народний депутат України Павло Фролов пообіцяв, що в законодавстві з'явиться відповідальність за зберігання дитячої порнографії без мети збуту. "...З'явиться кримінальна відповідальність…(далі продовжує)…По зберіганню дитячої порнографії без мети збуту. Збут довести практично неможливо…" (відео з 17:25 по 17:53).
Виконано
Сказано 5 березня 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=Qg_Xgv57gIs&feature=youtu.be&t=1046
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=9598

Результат

18 лютого 2021 року у Верховній Раді було прийнято законопроєкт про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо імплементації Конвенції Ради Європи про захист дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства (Ланцаротської Конвенції) № 3055, який передбачає конкретизацію і доповнення складів злочинів передбачених Кримінальним кодексом України: стаття 3011 - свідоме одержання доступу, придбання, володіння, виготовлення або розповсюдження дитячої порнографії; стаття 3012 - свідоме одержання доступу до дитячої порнографії, володіння нею, її придбання, ввезення, виготовлення, збут або розповсюдження.

Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки народний депутат підтримав прийняття цього законопроєкту, який передбачає у тому числі відповідальність за зберігання дитячої порнографії.