Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Заступник голови депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Шуляк заявила, що всі соціальні виплати, які передбачені до виплат пенсіонерам та іншим малозахищенним верствам будуть виплачені вчасно

24 березня 2020 року народний депутат України Олена Шуляк заявила, що всі соціальні виплати, які передбачені до виплат пенсіонерам і всім іншим малозахищенним верствам населення будуть виплачені вчасно, в терміни, які передбачені в діючому законодавстві. "Всі соціальні виплати, які передбачені до виплат пенсіонерам і всім іншим малозахищенним верствам населення вони всі будуть відбуватись в терміни, які передбачені в діючому законодавстві" відео (21:25).
У процесі
Сказано 25 березня 2020 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://youtu.be/LN48GwPshFk?t=1225
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=4794
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=4794

Результат

30 березня 2020 року в парламенті голосували за проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік" (№3279) - за основу. Однак не вистачило голосів для прийняття ініціативи, та її відправили на повторне перше читання.

Олена Шуляк підтримала даний законопроект.

Законопроєктом передбачається створити у складі державного бюджету Фонд боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, в обсязі 97,1 млрд грн. Передбачається, що кошти Фонду, за потреби, будуть спрямовані, зокрема також на: соціальний захист (доплати громадянам України, надання фінансової допомоги Фонду соціального страхування України, Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття та надання трансферту Пенсійному фонду України).