Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Качура пообіцяв зробити Роману Скрипіну перепустку на засідання комітетів ВРУ

11 березня 2020 року народний депутат України Олександр Качура пообіцяв зробити Роману Скрипіну перепустку на засідання комітетів ВРУ на широке обговорення проекту закону про ЗМІ. "Закон про медіа, треба так його структурувати... Я Вас запрошую. Я на Вас зроблю перепустку. Це ж комітети Верховної Ради... Треба зареєструватися і перепустку зробити. Я Вам значить, як блогеру, зроблю як фізичній особі, громадянину України перепустку, а ви прийдете", - звернувся до Романа Скрипіна депутат (відео 1:59:50-2:00:20).
Виконано
Сказано 11 березня 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=ofJavgegJIE&feature=youtu.be&t=7181
  • Лист народного депутата України

Результат

18 серпня 2020 року Олександр Качура звернувся до голови комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики щодо включення до списку осіб з правом виступу під час розгляду проекту закону про медіа Скрипіна Романа Андрійовича. Народний депутат виконав свою обіцянку та надав можливість Роману Скрипіну бути присутнім на обговоренні проекту закону про медіа.