Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Герега пообіцяла забезпечити школи Деснянського та Дніпровського районів будівельними матеріалами для ремонту та оновлення навчальних класів

гВосени 2012 року на офіційному сайті секретаря Київської міської ради і кандидата у народні депутати України Галини Гереги було розміщено програми розвитку Деснянського та Дніпровського районів. Програма "Шкільна допомога" передбачає вирішення локальних проблем шкіл, ремонт протікаючих труб, забезпечення будівельними матеріалами, оновлення навчальних класів.
Не виконано
Сказано 1 жовтня 2012 р.

Джерело

  • http://gerega.com.ua/programi.html
  • Лист в.о.першого заступника голови Загородньої
  • http://kiev.pravda.com.ua/news/539ab7a77239f/
  • Лист заступника голови Деснянського району Алєксєєнко І.

Результат

Відповідно до листа Дніпровської районної ради в місті Києві від 4 березня 2015 року, у 2013 році виконано ремонт шкіл Деснянського та Дніпровського районів Києва на суму 2625, 8 тис. грн. та придбано товарів на загальну суму 639,7 тис. грн. У 2014 році в рамках програми "Підготовка закладів до нового навчального року" фактично проведено ремонтів загальноосвітніх закладів на суму 620, 8 тис.грн., та придбано предметів довгострокового користування на 472, 6 тис.грн.

Відповідно до листа Деснянської районної ради від 5 березня 2015 року, кошти на ремонт та оновлення навчальних закладів освіти Деснянського району в період із жовтня 2012 року по червень 2014 року не виділялись.

13 червня 2014 року мер Києва Віталій Кличко звільнив секретаря Київської міської ради Галину Герегу.