Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Герега пообіцяла облаштувати спортивні майданчики Дніпровського та Деснянського районів столами для настільного тенісу та баскетбольними кільцями

Восени 2012 року на офіційному сайті секретаря Київської міської ради і кандидата у народні депутати України Галини Гереги було розміщено програми розвитку Деснянського та Дніпровського районів.Так, програмою "Спортивний район" передбачається облаштування спортивних майданчиків для дітей та дорослих. Окрім спортивних снарядів, тут будуть встановлені столи для настільного тенісу та баскетбольні кільця.
Не виконано
Сказано 1 вересня 2012 р.

Джерело

  • http://gerega.com.ua/programi.html
  • http://gerega.com.ua/novini/item/171-novi-dityachi-majdanchiki-vidkrilis-u-stolitsi.html
  • Лист в.о.першого заступника голови Загородньої
  • http://kiev.pravda.com.ua/news/539ab7a77239f/

Результат

У Деснянському районі було відкрито 4 майданчики для дітей та дорослих. У планах Галини Гереги обладнати близько 30-ти дитячих та спортивних майданчиків.

Відповідно до листа Дніпровської районної ради в місті Києві від 4 березня 2015 року, згідно інформації КП "Керуюча дирекція Дніпровського району м.Києва" в період із жовтня 2012 року по червень 2014 року столами для настільного тенісу та баскетбольними кільцями спортивні майданчики не облаштовувались.

13 червня 2014 року мер Києва Віталій Кличко звільнив секретаря Київської міської ради Галину Герегу.