Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Донецької обласної державної адміністрації

Кириленко обіцяє, що в 2020 році в Донецькій області капітально відремонтують п’ять спортивних об’єктів

28 грудня 2019 року голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко пообіцяв, що в поточному році в Донецькій області капітально відремонтують п’ять спортивних об’єктів.
Виконано
Сказано 28 грудня 2019 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/pavlokyrylenko.donoda/posts/600588207356937?__tn__=-R
  • https://www.facebook.com/pavlokyrylenko.donoda/posts/704478296967927
  • https://dn.gov.ua/ua/news/donechchina-povnistyu-zavershila-pobudovu-ta-rekonstrukciyu-tak-zvanih-troh-pyatirok-nacionalnoyi-programi-velike-budivnictvo

Результат

14 травня 2020 року відкрили перший спортивний об’єкт, побудований в рамках президентської програми Велике будівництво - крите футбольне поле зі штучним покриттям у Краматорську.

Станом на 3 листопада 2020 року повністю завершили побудову та реконструкцію так званих «трьох п’ятірок» - 5 шкіл, 5 дитячих садочків та 5 спортивних об’єктів. З 5 спортивних об’єктів у жовтні фактично відкрили три: стадіон «Шахтар» у Селидовому, новозбудовані стадіони у Волновасі та спортивно- оздоровчий комплекс у Краматорську. Крім того, у жовтні отримали декларацію на введення в експлуатацію після реконструкції стадіону імені Скиданова у Слов’янську. П’ятий спортивний об’єкт (крите футбольне поле зі штучним покриттям у краматорському Саду Бернацького) відкрили ще у травні.