Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал обіцяє зберегти безкоштовний проїзд для учнів та студентів у комунальному громадському транспорті

13 грудня 2019 року міський голова Сергій Надал пообіцяв зберегти пільги для студентів та учнів на безкоштовний проїзд у комунальному громадському транспорті. "Я знаю думки окремих депутатів, громадських організацій, які будуть впливати, навіть зараз на прийнятті бюджету, що цього робити не потрібно, давайте скасуймо... Все ж таки ці пільги потрібні. Моя позиція і позиція прагматичної частини депутатів міської ради - ці пільги зберегти. Я думаю, що ми зробимо усе від нас залежне, щоб і учні, і студенти в Тернополі мали можливість безкоштовного проїзду... Однозначно буде питання таким чином, що це буде залишено, ми все для цього зробимо належне", - запевнив мер (відео 28:51-29:51).
У процесі
Сказано 13 грудня 2019 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://youtu.be/HfqBq91fFB8
  • https://ternopilcity.gov.ua/news/39479.html?fbclid=IwAR3Tx4JiB4Le1N1sPDbnUhNZz9tjMWmd8Q68ZE2mkbdSOoYXGH23nurZj8M
  • https://te.20minut.ua/Podii/vlitku-proyizd-u-komunalnomu-gromadskomu-transporti-ternopolya-dlya-uc-11296759.html
  • https://youtu.be/EHx1PLpnVkw

Результат

21 вересня 2021 року міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив, що незважаючи на зростання тарифів на проїзд у громадському транспорті, школяри та студенти продовжать безкоштовно користуватись комунальним транспортом (відео 13:25-13:40).

Нагадаємо про перебіг подій:

Станом на 8 червня 2021 року учні загальноосвітніх шкіл, вихованці середніх та професійно-технічних навчальних закладів, студенти вищих навчальних закладів денної форми навчання, які розташовані на території Тернопільської громади можуть користуватись комунальним громадським транспортом безплатно. Безкоштовний проїзд збережеться навіть на час літніх канікул та у вихідні дні.

Станом на 4 червня 2020 року в Тернополі діє безкоштовний проїзд для учнів та студентів в комунальному транспорті міста. Також впродовж усього літнього періоду включно з вихідними днями учні, вихованці середніх і професійно-технічних навчальних закладів та студенти вищих навчальних закладів, які навчаються в закладах, розташованих на території Тернопільської міської територіальної громади, їздитимуть у міському комунальному транспорті безкоштовно.