Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Заступник голови Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом

Волошин запевнив, що фракція не підтримає визначену провладною фракцією кандидатуру на пост голови комітету з питань зовнішньої політики

3 грудня 2019 року народний депутат України Олег Волошин запевнив, що фракція не підтримає визначену провладною фракцією кандидатуру на пост голови комітету з питань зовнішньої політики. Журналістка поцікавилась у депутата, чи підтримує той призначення кандидатури Єлизавети Ясько на пост голови комітету з питань зовнішньої політики. На що він відповів :"Ми не будемо з принципових міркувань, підтримувати будь-яку кандидатуру котра вноситься "Слугами народу", - пообіцяв Волошин (відео 11:13).
Виконано
Сказано 3 грудня 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/94o2zIUxL00?t=673
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=1987
  • https://www.pravda.com.ua/news/2019/12/5/7233992/

Результат

5 грудня 2019 року відбулося голосування за постанову про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев'ятого скликання" (№2534), котра передбачала призначення Ясько на пост голови комітету з питань зовнішньої політики. ОПЗЖ не підтримали це рішення, тому обіцянка отримує статус "виконано".