Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бородянський пообіцяв провести діалог разом з приватними фундаторами стосовно будівництва меморіалу в Бабиному Яру

13 листопада 2019 року міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський заявив, що проведе діалог разом з приватними фундаторами стосовно будівництва меморіалу в Бабиному Яру.
Не виконано
Сказано 13 листопада 2019 р.

Джерело

  • https://m.censor.net.ua/ua/resonance/3159370/instytut_natspamyati_zvuzyv_ukrayinsku_istoriyu_do_pochatku_hh_storichchya_u_nas_nabagato_shyrsha_nadzvychayinisha?fbclid=IwAR0r5V9pk0Q3k3p-51gE2EMtsm8pphGLvcihHrHRDXc-rE6YJBx3E_7ktpc
  • Лист Міністерства культури та інформаційної політики від 19 травня 2020 року

Результат

Відповідно до листа Міністерства культури та інформаційної політики від 19 травня 2020 року, у вищезазначеному відомстві відсутня будь-яка інформація щодо проведення зустрічі між міністром культури, молоді та спорту України Бородянським та приватними фундаторами стосовно будівництва меморіалу в Бабиному Яру. Вищезазначена інформація також не була знайдена у засобах масової інформації.

Враховуючи відповідну інформацію, обіцянка отримала статус "не виконано" після відставки.

Якщо суб’єкт обіцянки або третя особа не погоджується зі статусом обіцянки, надаючи документально підтверджені докази її виконання або невиконання, аналітики порталу беруть до уваги такі докази й повторно вивчають коректність статусу. Якщо надані докази є достовірними, статус обіцянки може бути змінений.