Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Новосад планує провести зустрічі з усіма університетами, які були переміщені з окупованих територій

19 листопада 2019 року міністр освіти і науки Ганна Новосад заявила, що планує провести зустрічі з усіма університетами, які були переміщені з окупованих територій
Не виконано
Сказано 19 листопада 2019 р.

Джерело

  • https://censor.net.ua/resonance/3160427/mamo_vdyiti_vd_tradits_strajdan_ukranskogo_narodu_yak_mi_translyumo_nashim_dtyam_cherez_ukransku_lteraturu
  • Лист Міністерства освіти і науки від 9 вересня 2020 року

Результат

У період з 20 листопада 2019 року по 4 березня 2019 року не було знайдено жодної інформації щодо проведення міністром освіти і науки України Ганною Новосад зустрічей з усіма університетами, які були переміщені з окупованих територій ані на офіційних сторінках соціальних мереж міністра, ані у ЗМІ.

Аналітичний портал "Слово і діло" направляв запит щодо отримання вищезазначеної інформації. У листі Міністерства освіти і науки від 9 вересня 2020 року не було зазначено жодної інформації щодо проведення зустрічей з усіма університетами, які були переміщені з окупованих територій. Було проінформовано лише про те, що перелік державних вищих навчальних закладів, переміщених з району проведення антитерористичної операції затверджений постановою Кабміну від 13 жовтня 2015 року №935 (зі змінами). Відповідна інформація не має жодного відношення до питання проведення міністром освіти і науки Ганною Новосад зустрічей з усіма університетами, які були переміщені з окупованих територій.

Враховуючи те, що Міністерство освіти і науки не надало жодної інформації щодо проведення міністром освіти і науки України Ганною Новосад зустрічей з усіма університетами, які були переміщені з окупованих територій, обіцянка отримала статус "не виконано".

Якщо суб’єкт обіцянки або третя особа не погоджується зі статусом обіцянки, надаючи документально підтверджені докази її виконання або невиконання, аналітики порталу беруть до уваги такі докази й повторно вивчають коректність статусу. Якщо надані докази є достовірними, статус обіцянки може бути змінений.