Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Поляков пообіцяв пройти тест на поліграфі

22 листопада 2019 року народний депутат України Антон Поляков пообіцяв пройти тест на поліграфі. "Я вам так скажу. Я з паном Корнієнко, ми збираємось пройти поліграф..., але він сказав, що давай вдвох пройдемо поліграф. Ну добре, пройдемо. Мені нічого боятися, мені зарплатню (в конвертах - ред.) не давали", - заявив він (відео 1:44:00-1:44:50).
Не виконано
Сказано 22 листопада 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=R_8C4XqfAzg
  • Відповідь народного депутата на запит
  • https://www.slovoidilo.ua/persony/poliakov-anton-eduardovych

Результат

Редакція "Слово і Діло" відправила запит народному депутату щодо надання інформації по проходженню ним тесту на поліграфі.

У відповіді на запит народний депутат зазначає, що станом на 26 грудня 2019 року він не проходив тест, оскільки не отримував жодних документальних підтверджень щодо порушення кримінального провадження за поданими ним заявами. Про подальші дії народний депутат буде інформувати.

Станом на 17 грудня 2020 року народний депутат не проходив поліграф. Як повідомляє сам нардеп досудове розслідування на разі не здійснюється. Антон Поляков раніше зазначав, що не хоче перетворювати процедуру проходження поліграфу в медіа привід.

Станом на 1 квітня 2021 року Антон Поляков не проходив тест на поліграфі. тому обіцянка отримує статус "не виконано". Статус обіцянки може бути змінено в тому разі, якщо будуть отримані докази, що Антон Поляков здійснив перевірку на поліграфі.