Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Новосад планує виділити кошти для створення центрів професійної досконалості у пілотних областях проєкту "EU4SKILLS"

25 жовтня 2019 року міністр освіти і науки Ганна Новосад заявила, що планує виділити кошти для створення центрів професійної досконалості у пілотних областях проєкту "EU4SKILLS". Мова йде про наступні регіони України: Львівську, Вінницьку, Запорізьку, Миколаївську, Полтавську, Рівненську та Чернівецьку області.
Архів
Сказано 25 жовтня 2019 р.

Джерело

  • https://mon.gov.ua/ua/news/ganna-novosad-viznacheno-7-oblastej-sho-zmagatimutsya-za-mozhlivist-pobuduvati-suchasnij-centr-profesijnoyi-doskonalosti-v-mezhah-proyektu-eu4skills
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/2889855-rada-zvilnila-urad-goncaruka.html
  • https://www.rv.gov.ua/news/rivnenshchina-zmagayetsya-za-mozhlivist-pobuduvati-suchasnij-centr-profesijnoyi-doskonalosti-v-mezhah-proyektu-eu4skills
  • https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/516-20

Результат

Станом на початок березня 2020 року Львівська, Вінницька, Запорізька, Миколаївська, Полтавська, Рівненська та Чернівецька беруть участь у конкурсі за право залучити 20 мільйонів євро в межах проєкту "EU4SKILLS" для побудови центрів професійної досконалості.

Враховуючи те, що 4 березня 2020 року уряд Гончарука було відправлено у відставку, та те, що необхідні умови виконання не настали (експертна місія KfW не надавала остаточних висновків), обіцянку перенесено до розділу «архів».