Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови Комітету з питань бюджету

Копанчук у передвиборчій програмі пообіцяла винести на загальнодержавний рівень проблеми модернізації очисних споруд м. Красилова

11 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма Олени Копанчук з обіцянкою винести на загальнодержавний рівень проблеми модернізації очисних споруд м. Красилова.
Не виконано
Сказано 20 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=20994.html
  • https://www.adm-km.gov.ua/?p=97992
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_dep?vid=4&kod=166
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr42d?sklikannja=10&kod8011=21151

Результат

У липні 2021 року відбулося засідання колегії Хмельницької ОДА на якій було заслухано доповідь про екологічний стан поверхневих водних об’єктів області. Зокрема було повідомлено, що найбільшими забруднювачами водних об’єктів області залишаються різні комунальні підприємства, серед яких і Красилівське підприємство водопровідно-каналізаційного господарства. Неефективно працюють очисні споруди у містах Волочиськ, Деражня, Дунаївці, Ізяслав, Красилів, Старокостянтинів (старі очисні споруди), селищах Нова Ушиця, Ярмолинці, які потребують модернізації та реконструкції.

У своїй передвиборчій програмі 2019 року Олена Копанчук обіцяла винести на загальнодержавний рівень проблеми модернізації очисних споруд м. Красилова. Однак проаналізувавши депутатські запити, законодавчі ініціативи та виступи у ВРУ, ми дійшли висновку, що народна депутатка забула про власне зобов’язання. Зокрема, від неї не було жодного депутатського запиту, законодавчої ініціативи чи виступу у парламенті, які були б присвячені цим проблемам.

Обіцянка отримує статус «не виконано».

Статус обіцянки може бути змінено в разі, якщо народна депутатка почне активно виконувати цей пункт передвиборчої програми. Або буде виявлена офіційна інформація, що депутатка займається розв'язанням цього питання.