Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук у програмі обіцяє встановити єдині правила, якими регулюються послуги поштового зв’язку та впровадити системи для забезпечення їх дотримання

4 жовтня 2019 року Верховна Рада України ухвалила програму діяльності уряду. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук у програмі обіцяє встановити єдині правила та умови, якими регулюється надання послуг поштового зв’язку, стандарти якості для надання послуг поштового зв’язку та впровадити системи для забезпечення дотримання зазначених стандартів.
Не виконано
Сказано 4 жовтня 2019 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66959
  • https://program.kmu.gov.ua/meta/ukrainci-maut-dostup-do-akisnoi-postovoi-poslugi
  • https://www.kmu.gov.ua/uryad-ta-organi-vladi/team

Результат

Відповідно до інформації урядового сайту «Програма діяльності Кабінету Міністрів України», який створено для моніторингу діяльності уряду та міністерств, від 14 лютого 2020 року, встановити єдині правила та умови, якими регулюється надання послуг поштового зв’язку, стандарти якості для надання послуг поштового зв’язку та впровадити системи для забезпечення дотримання зазначених стандартів передбачено до 2023 року.

Протягом шести місяців каденції уряду не вдалося встановити єдині правила, якими регулюються послуги поштового зв’язку та впровадити системи для забезпечення їх дотримання, тому обіцянка «не виконана».