Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук у програмі обіцяє забезпечити габаритно-ваговий контроль за допомогою щонайменше 150 автоматичних систем «зважування в русі»

4 жовтня 2019 року Верховна Рада України ухвалила програму діяльності уряду. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук у програмі обіцяє для захисту доріг від руйнування забезпечити габаритно-ваговий контроль за допомогою щонайменше 150 автоматичних систем WIM (Weigh-in-Motion) «зважування в русі».
Не виконано
Сказано 4 жовтня 2019 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66959
  • https://www.kmu.gov.ua/uryad-ta-organi-vladi/team
  • https://program.kmu.gov.ua/meta/ukrainci-vitracaut-mense-casu-na-dorogu-avtomobilnim-transportom-ta-maut-mensi-riziki-potrapiti-v-dtp

Результат

Відповідно до інформації урядового сайту «Програма діяльності Кабінету Міністрів України», який створено для моніторингу діяльності уряду та міністерств, від 14 лютого 2020 року, встановити щонайменше 150 одиниць автоматичних систем WIM (Weigh-in-Motion) «зважування в русі» – віднесено до подальших запланованих дій у 2020 та наступних роках.

Нагадаємо, що у тексті програмного документа діяльності уряду, який Рада ухвалила 04.10.2019, будь-які терміни щодо цього зобов'язання – відсутні, тому обіцянці присвоєно статус «не виконано» після відставки прем'єр-міністра Олексія Гончарука «за власним бажанням» на початку березня 2020 року.

В рамках реалізації Пілотного проекту з впровадження системи зважування в русі (WIM) споруджено 4 майданчики: WIM 1 (М-06), WIM 2 (М-06), WIM 3 (М-03), WIM 6 (М-07), що запущені в режимі конфігурування та первинного збирання даних. Працює в тестовому режимі сервер Центру обробки даних, який обробляє дані, що надходять з майданчиків.

За перші місяці каденції вдалося запустити лише перші 4 Weigh-in-Motion.