Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук у програмі обіцяє впровадити механізми підтримки експорту через створення механізмів страхування, перестрахування та гарантування

4 жовтня 2019 року Верховна Рада України ухвалила програму діяльності уряду. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук у програмі обіцяє впровадити механізми підтримки експорту через створення механізмів страхування, перестрахування та гарантування.
Не виконано
Сказано 4 жовтня 2019 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66959
  • https://www.kmu.gov.ua/uryad-ta-organi-vladi/team
  • https://program.kmu.gov.ua/meta/ukrainskij-eksporter-otrimue-krasi-umovi-dla-roboti-za-rahunok-zmensenna-bareriv-dla-eksportu-ukrainskih-tovariv-ta-poslug
  • https://ru.slovoidilo.ua/promise/65932.html

Результат

Відповідно до інформації урядового сайту «Програма діяльності Кабінету Міністрів України», який створено для моніторингу діяльності уряду та міністерств, від 14 лютого 2020 року, впровадити механізми підтримки експорту через створення механізмів страхування, перестрахування та гарантування передбачено протягом наступних років.

Змін у відповідне законодавство не вносили.

Протягом шести місяців каденції уряду не вдалося впровадити механізми підтримки експорту через створення механізмів страхування, перестрахування та гарантування, тому обіцянка «не виконана».