Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Новосад пообіцяла розвивати багатопрофільні центри підготовки

23 вересня 2019 року міністр освіти і науки Анна Новосад заявила, що буде розвивати багатопрофільні центри підготовки, які матимуть нормальну оплату і професійних фахівців.
Виконано
Сказано 23 вересня 2019 р.

Джерело

  • https://life.pravda.com.ua/society/2019/09/23/238293/
  • https://program.kmu.gov.ua/report/program-execution/2019#vipuskniki-skoli-e-samodostatnimi-tvorcimi-ta-kreativnimi-osobistostami-aki-maut-gruntovni-znanna-ta-volodiut-kompetentnostami-so-potribni-u-sucasnomu-sviti
  • https://mon.gov.ua/ua/news/na-rivnenshini-vidkrili-navchalno-praktichnij-centr-dlya-stolyariv

Результат

У звіті про діяльність Кабінету Міністрів України за 14 лютого 2020 року вказано про розширення мереж навчально-практичних центрів галузевого спрямування: за рахунок коштів державного бюджету на базі діючих закладів професійної (професійно-технічної) освіти у 2019 році створено 45 навчально-практичних центрів. У державному бюджеті 2020 року на створення таких центрів закладено у 5 разів більше коштів – 259 мільйонів гривень.

24 лютого 2020 року на базі Соснівського професійного ліцею був відкритий сучасний навчально-практичний центр. У ньому проводитимуть практичні заняття для студентів, які опановують професію столяра або верстатника деревообробних верстатів.

Враховуючи відповідну інформацію, обіцянка отримала статус "виконано".