Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Кінзбурська у передвиборчій програмі пообіцяла внести до ВРУ законопроєкт «Про профілактику і виявлення онкозахворювань»

25 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма Вікторії Кінзбурської з обіцянкою внести до ВРУ законопроєкт «Про профілактику і виявлення онкозахворювань», що має на меті допомогти вирішити питання обов’язкового обстеження для попередження та раннього виявлення хвороб, безкоштовної діагностики, допомоги дітям, хворим на онкологію та державних закупівель ліків.
Не виконано
Сказано 25 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=21002.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=21132&SKL=10

Результат

За час роботи у ВРУ Вікторія Кінзбурська долучилася до розробки низки законодавчих ініціатив, які впливають на медичну систему України. Зокрема, це такі проєкти законів: №4464 про внесення змін до статті 77 Основ законодавства України про охорону здоров’я (щодо пільг та підвищення оплати праці професіоналів з вищою немедичною освітою, які працюють в системі охорони здоров'я), №4553-1 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання обігу рослин роду коноплі (Cannabis) та продуктів їх переробки для медичних, наукових та промислових цілей, №5737 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо врегулювання питання надання пацієнтам лікарських засобів зі співчуття, №5831 про внесення змін до деяких законодавчих актів України, що регулюють питання трансплантації анатомічних матеріалів людині, №2784 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та зловживанню ними.

Також, вона є серед авторів законопроєкту №3907 про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік" щодо будівництва комплексу комунального некомерційного підприємства "Обласний центр онкології" в м. Харків.

Однак, серед цих ініціатив немає проєкту закону, який був обіцяний Вікторією Кінзбурською під час виборів до ВРУ 2019 року. Зокрема, вона обіцяла особисто внести до Ради проєкт закону «Про профілактику і виявлення онкозахворювань», що має на меті допомогти вирішити питання обов’язкового обстеження для попередження та раннього виявлення хвороб, безкоштовної діагностики, допомоги дітям, хворим на онкологію та державних закупівель ліків.

Враховуючи той факт, що депутатка так і не зареєструвала обіцяний проєкт закону, обіцянка отримує статус "не виконано".