Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Прем'єр-міністр України

Шмигаль обіцяє сприяти будівництву нового мосту в Івано-Франківську

13 серпня 2019 року голова Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль запевнив у готовності допомагати в будівництві нового мосту в мікрорайоні "Пасічна" Івано-Франківська. "Я задекларував свою готовність допомагати місту. Адже цей міст є одним з шляхів вирішення питання ремонту мосту на вулиці Галицькій. Проект важливий. І я готовий сприяти, щоб цей проект був закінчений якомога швидше", - зазначив очільник ОДА.
Архів
Сказано 13 серпня 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=2GZHi5k3r6c
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=2976
  • http://galtv.if.ua/video/pro-golovne-v-detalyah-denys-shmygal-pidsumky-roku-dlya-prykarpattya

Результат

27 грудня 2019 року голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Денис Шмигаль повідомив, що на зустрічі з міністром інфраструктури дійшли до висновку, аби іноземні експерти висловили свої рекомендації щодо технології будівництва мосту на Пасічну. Також виникає питання щодо вартості робіт з будівництва та джерел їх фінансування. Наразі опрацьовується варіант фінансування будівництва мосту за рахунок кредиту від Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (відео 21:28-22:14).

4 лютого 2020 року Верховна Рада України затвердила проєкт постанови про призначення Шмигаля Дениса Анатолійовича віцепрем'єр-міністром України - Міністром розвитку громад та територій України. Оскільки Денис Шмигаль більше не є головою Івано-Франківської ОДА, він не матиме відповідних повноважень для виконання цієї обіцянки, тому публікацію перенесено в архів.