Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань правової політики

Демченко у передвиборчій програмі пообіцяв внести законопроекти щодо захисту та відновлення внутрішнього ринку, лобіювання інтересів українського виробника, відновлення внутрішнього ринку країни

20 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма кандидата в депутати Сергія Демченка з обіцянкою внести законопроекти щодо захисту та відновлення внутрішнього ринку, лобіювання інтересів українського виробника, відновлення внутрішнього ринку країни.
У процесі
Сказано 20 червня 2019 р.
Контроль виконання через 1 мiсяць.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=21087.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=68132

Результат

12 лютого 2020 року до ВРУ було подано законопроєкт про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підтримки та підвищення міжнародної конкурентоспроможності галузі відео- та кіно- виробництва (№3060). Ініціатором даного документу виступила група народних депутатів серед яких є і народний депутат Сергій Демченко. Основною метою законопроекту є вдосконалити умови надання послуг із виробництва кіно- та відео-матеріалів на замовлення нерезидентів, привести їх у відповідність з практикою європейських країн та, тим самим, підвищити конкурентоздатність виробництва таких послуг в Україні.

Здешевлення вищезазначених послуг для іноземних компаній має на меті:

- розвиток галузі виробництва кіно- та відео-матеріалів в Україні;

- розвиток та зростання національної економіки за рахунок зростання суміжних з кіновиробництвом галузей: готельного та ресторанного бізнесу, транспортних, фінансових, юридичних послуг, супутніх послуг інших галузей креативної індустрії, а також розвитку туризму;

- популяризація та покращення іміджу України в світі, зокрема для посилення інвестиційної привабливості країни в інших сферах економіки.