Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Костюк пообіцяв, що для Суспільного мовлення будуть поставлені нові середньострокові та довгострокові цілі

15 серпня 2019 року заступник Керівника Офісу Президента України Юрій Костюк пообіцяв, що для Суспільного мовлення будуть поставлені нові середньострокові та довгострокові цілі. «В нас була зустріч з керівництвом. З нашого боку ми гарантували, що суспільний мовник повинен отримати саме те фінансування, яке прописане в бюджеті. Тому що по факту вони отримували менше. Але їм будуть поставлені конкретні цілі – на рік, два, три і п'ять, які вони повинні виконати. Це стосується оптимізації. Там величезні проблеми з тим, що дуже великий штат», – заявив Костюк (відео 27:39).
Архів
Сказано 15 серпня 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/U0eM0nMIv5c?t=1659
  • Лист Мінкультури від 29 квітня 2020 року
  • https://stv.detector.media/dosvid/novacii/priynyato_strategiyu_natsionalnoi_suspilnoi_teleradiokompanii_ukraini_na_20202022_roki/

Результат

Редакцією не було з'ясовано фактів встановлення Офісом президента України для Суспільного мовлення середньострокових та довгострокових цілей. Питання організації середньострокового та довгострокового планування діяльності НСТУ здійснюється правлінням та наглядовою радою НСТУ. Телерадіокомпанія самостійно визначає свою організаційну структуру, встановлює чисельність працівників і штатний розпис, формує облікову політику. В зв'язку з цим та відсутністю повноважень у заступника керівника Офісу президента, публікації надано значення прогнозу діяльності керівництва НСТУ та перенесено до розділу «архів».