Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

До Дня медичного працівника 2012 року допомогти вирішити проблеми Київського міського центру радіаційного захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи

Заступник міського голови – секретар Київради Галина Герега відвідала Київський міський центр радіаційного захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи та пообіцяла особисто долучитися до вирішення проблемних питань. "...Тому забезпечити ефективне функціонування центру для нас дуже важливо. Я знаю, що є проблеми і з медичними халатами, і з устаткуванням, потрібне переоснащення відділення променевої терапії. Я обіцяю, що особисто долучуся до вирішення цих проблем, щоб уже до Дня медичного працівника зробити подарунок і медикам, і пацієнтам центру», - сказала вона.
Не виконано
Сказано 27 березня 2012 р.

Джерело

  • http://kmv.gov.ua/news.asp?IdType=1&Id=239530
  • Інформаційний запит проекту
  • Лист Начальника Головного управління охорони здоров'я КМДА В.Мохорєва від 28 вересня 2012 року
  • http://www.unian.net/news/499491-u-popova-govoryat-chto-sotsialnuyu-zaschitu-chernobyiltsev-usilili.html

Результат

Проблеми Київського міського центру радіаційного захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи не були вирішені до Дня медичного працівника (17 червня 2012 року). Крім того, Галина Герега не відповіла на неодноразові запити проекта "Слово і Діло" (в липні та вересні 2012 року) щодо її особистого внеску у вирішення проблем закладу.

Зауважимо, що, за інформацією КМДА, зараз у центрі здійснюється ремонт покрівлі та приміщень реабілітаційного блоку кардіологічного відділення. Загалом, ремонтні роботи всього закладу планується завершити в 2013 році.