Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Прибрати нелегальних торговців з пляжів

Голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир Яцуба у березні 2012 року підтримав намір КП «Благоустрій» прибрати нелегальних торговців з пляжів. «Ми надамо усіляке сприяння в боротьбі з несанкціонованою торгівлею. Особливу увага даному напряму приділить і санітарно-епідеміологічна станція Севастополя, і Державна податкова адміністрація», - повідомив В. Яцуба.
Не виконано
Сказано 7 березня 2012 р.

Джерело

  • http://crimea.comments.ua/news/2012/03/07/163033.html
  • Лист заступника голови Севастопольської МДА В.І.Арабаджи від 22 жовтня 2012 року
  • http://new-sebastopol.com/news/novosti_sevastopolya/Nesanktsionirovannaya_torgovlya_na_plyage_Uchkuevka_krishuetsya_bivshimi_silovikami
  • http://sevnews.info/rus/view-news/V-infekcionnuyu-bolnicu-Sevastopolya-s-otravleniyami-kazhdyj-den-postupayut-bolee-polusotni-chelovek-(VIDEO)/6840

Результат

В листі заступника голови Севастопольської МДА В.І.Арабаджи від 22 жовтня 2012 року повідомляється, що для насичення ринку споживчих товарів у м. Севастополь відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово - комунального господарства України від 21.10.2011р. № 244 "Про особливості місцевої практики розміщення тимчасових споруд" на територіях прилеглих до пляжів, міською державною адміністрацією та районними державними адміністраціями, узгоджено розміщення тимчасових споруд для розташування торговельних об'єктів.

Тим не менше, на початок липня 2012 року за несанкціоновану торгівлю не було покарано жодного керівника органа місцевого самоуправління.

Під час туристичного сезону-2012 щодня до інфекційної лікарні Севастополя потрапляло до півсотні людей.